Cum cumpar

Se considera comanda ferma acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un agent Picturi ONLINE catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore, in conditii normale. Daca comanda se face in weekend sau in perioada de promotii “Black Friday”, acel interval se mareste cu cca 3 pana la 5 zile.

Produsele comandate vor fi livrate printr-o firma de curierat in orice localitate din Romania.PicturiOnline.ro face livrari exclusiv in ROMANIA. La preluarea coletului  dvs. trebuie sa achitati pe baza de chitanta emisa de firma de curierat contravaloarea produselor comandate si taxa de transport.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI >300 RON

PicturiOnline.ro ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii. Aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre PicturiOnline.ro si firmele de curierat partenere).

Costurile le gasiti mai jos (acestea includ costurile ambalajului):

  • 19 RON pentru comenzi în tara.(pentru plata ramburs)

Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt URGENT-CARGUS / FAN CURIER / DPD Romania, in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

NOTA: Va rugam sa indicati adresa unde va aflati in timpul zilei, intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca).

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la primirea comenzii, daca comanda a fost plasata inainte de ora 15, iar pentru comenzile plasate dupa ora 15, termenul de livrare este intre 2 – 3 zile lucratoare. In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face “la comanda”. Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 2 si 5 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

Plata se poate face:

  • In numerar, la livrare (sistem ramburs).
  • Prin banca (daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil).

Un reprezentant al PicturiOnline.ro se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.